Rida hos oss

Varbergs Ridskola erbjuder ett brett utbud av häst- och ridundervisning för alla, från små barn till vuxna och pensionärer, orutinerad som rutinerad, för dig som vill ha en fast plats eller bara rida ibland, utan egen häst eller med.

Vår verksamhet fyller också en viktig roll som fritidsgård för hästintresserade barn och ungdomar.

En liten lathund till vårt ridutbud:

• Abonnemangsryttare är den vanligaste formen av ridning hos oss, för dig som vill ha en fast plats i en ridgrupp som rider en gång i veckan (varannan vecka i undantagsfall). Finns på alla nivåer.
  • Prova På-ridning är populärt för barn som vill testa på hur det är att rida utan att binda upp sig.
  • Happy Hourvuxen för dig som inte vill binda upp dig! Ridlektion i grupp, boka från gång till gång. Finns för rutinerad och nybörjare.
  • Privatlektion för dig som vill träna på något specifikt och boka en stund ensam med ridläraren. Hyra av häst ingår.
  • Halvfodervärdför dig som vill testa på känslan av att ha egen häst ett par dagar i veckan.
  • Privatträning för dig med egen häst som vill rida träning i dressyr eller hoppning för ridskolans ridlärare.