Anmälan till VT2023

Lediga platser VT23:

JUNIORER

Nybörjare 1

• tisdagar 18:10-18:40 (1 plats)

Passar barn från 7 år utan ridvana.

Nybörjare 2 – finns två tider att välja på

• måndagar 16:20-17:00 (2 platser)
  • tisdagar 17:30-18:10 (2 platser)
  • onsdagar 18:10-18.50 (1 plats)

Passar barn som ridit lite. För att börja här krävs att man kan starta, stoppa och styra hästen. Att man kan grunderna i sitsen. Man behöver också kunna rida lätt i trav med god balans och behärska att stå upp i lätt sits. Fortfarande okej att behöva hjälp av en ledare.

SENIORER

Senior 1

• Lördagar 13:10-14:10 (1 plats)

Äntligen får vi utrymme att starta en grupp på denna nivå, många har väntat länge på en plats. Passar vuxna med lite eller ingen ridvana. Under lektionstiden förekommer både praktiska och teoretiska moment för att ni skall lära er att ta hand om och göra iordning hästen i stallet samt förbättra er sits, balans, inverkan och kontroll uppsuttet.

INFO SOM GÄLLER ALLA OAVSETT GRUPP

Vårterminen 2023 börjar den 7/1 och pågår till den 17/6.

För alla grupper gäller att man behöver vara på plats 20-30 minuter innan passet för att göra klart hästen inför lektionen, har man svårt att hinna kan man boka färdig häst = vår personal gör klart hästen. Nybörjare 1 har utöver ridningen teori efter ridlektionen 1/3 vecka.

För alla nybörjargrupper och ridlekis gäller att eleven skall ha en ledare med sig till lektionen. Kan man inte leda själv har ridskolan ett ledarsystem när föräldern själv ansvarar för att boka en ledare. Du kan läsa mer om det här. à ledare-ht-2022-uppdaterad.pdf (varbergsridskola.se)

För alla grupper utom ridlekis har vi ett ridavtal, det kan du läsa här à avtal-ok.pdf (varbergsridskola.se).

Ridskolans prislista finner du här à prislista-foer-varbergs-ridskola-vt-2023.pdf (varbergsridskola.se)

Observera att man utöver ridavgiften även betalar medlemsavgift till klubben en gång/år.

Vill du anmäla dig eller ditt barn till någon av grupperna ange följande:

• Ditt/barnets namn och personnummer. Er adress och telefonnummer.
  • Vill ni delbetala fakturan vill vi veta detta redan nu, mer info om delbetalning finns i avtalet.

Skicka in din intresseanmälan vi mail till info@varbergsridskola.com platserna fördelas efter principen först till kvarn.