Ledstjärnorna

Ledstjärnorna är vårt unika system som utbildar barn & ungdomar i ledarskap och ansvarstagande, samtidigt som man har roligt och är del av en gemenskap!

Information som inte stämmer? Vi vill vara uppdaterade så tveka inte att kontakta ridlärare, instruktörselever eller maila oss!

Vad är ledstjärnorna?

Ledstjärnorna innebär att man får en utbildning som bland annat innefattar ledarskap, värdskap, kamratskap och hästkunskap. Utbildningen sker i form av olika träffar och föreläsningar som hålls både av oss på ridskolan och externa föreläsare som är proffs inom sina områden. Att vara med i ledstjärnorna innebär också att man har olika ansvarsområden kopplat till vilket steg man befinner sig på, så man måste vara beredd på hjälpa till lite mer i stallet.

Vem kan vara med i ledstjärnorna?
Du som är mellan 8-25 år – det finns olika steg som passar alla! Det som krävs av en ledstjärna är att man vill och kan ta eget ansvar och ägna några extra timmar i stallet varje vecka. (Och givetvis att man är hästgalen!)

Vill du vara med? Se till att ha läst igenom info-häftet (se länk längre upp), prata med dina föräldrar och ta sedan kontakt med Lina!

NYHET! Följ länken så kommer du till en film om vad det innebär att vara med i ledstjärnorna  https://www.youtube.com/watch?v=4zj_wBlwupA 

· Ledstjärnorna möjliggörs tack vare våra samarbetspartners ·

2023-03/vbgoptik-logo-2013-sv-3
2023-03/rfsisu-halland-svart
2023-03/logga-ludvig-lina-b-logotyp