Kölista

Vi hoppas såklart att kunna erbjuda alla som är ridsugna en plats på ridskolan men det är inte alltid vi kan det direkt och då blir man satt i kölistan så länge. Är du intresserad av att börja rida i en grupp hos oss hör du av dig via hemsidan eller via mail till info@varbergsridskola.se. Följ länken för att se våra grupper och nivåer https://www.varbergsridskola.se/grupper-niv%C3%A5er

Flest lediga platser får vi inför terminsstart. Vårterminen planeras i december månad, höstterminen planeras i maj-juni månad och det är därför den vanligaste tiden för att bli erbjuden plats. Ibland dyker det också upp lediga platser mitt under terminen då hör vi av oss till dom som står i kölistan.

Om du blir erbjuden en plats på dag/tid som ej fungerar - återkoppla ändå och meddela att du ändå vill stå kvar i kölistan. Om man flera gånger har blivit erbjuden en plats och ej återkopplat alls, så tas man tillslut bort från kölistan.

Ridsugen & otålig? Då har vi ett par olika alternativ medan man väntar på en plats:
*Prova På-ridning på utvalda söndagar under terminen. Riktar sig framför allt till juniorer som vill testa att rida och är ett bra tillfälle för att besöka ridskolan! Anmälan från gång till gång.
*Happy Hour-ridning, fredagar kl. 15 för vuxna ryttare/äldre juniorer. Finns både för nybörjarvuxna och för rutinerade. Anmälan från gång till gång.