Börja Rida

Du som är sugen på att börja rida hos oss har ett gäng olika alternativ att välja på:

Man kan anmäla sitt intresse att börja rida i en grupp, det gör man genom att maila till oss på info@varbergsridskola.se skriv era personuppgifter och vilken nivå ni rider på. Kolla fliken "grupper och nivåer" för att se våra nivåindelningar samt fliken "kölista" för att se hur vår kölista fungerar om man inte får plats direkt.

Man kan boka privatlektion om man vill träna enskilt, se fliken "privatlektion" för att läsa mer om det.

Vi erbjuder också prova på ridning som lämpar sig bäst för dig som inte är så rutinerad. Följ länken "prova på ridning" för att läsa mer.

Börja Rida?

Intresseanmälan

OBS Om minderårig behövs följande även anges

Nivå du är intresserad av

Läs mer om vår nivåindelning:

Junior & Senior

Genom att fylla i formuläret skickar du in en intresseanmälan för att få en plats veckovis i en av våra ordinarie grupper, på ett så kallat ridabonnemang. Mer information finns under fliken Abonnemangsryttare på vår hemsida. När vi fått in din intresseanmälan så registreras du i vår kölista. Vid lediga platser kontaktas du via mail och/eller telefon. Det största antalet platser tillsätts inför terminsstarterna, men ibland uppstår ledig plats även mitt under termin. Du kan tacka nej till erbjuden plats men ändå stå med i kölistan.