Ledstjärnorna

Vi har inte mindre än 26 hästskötare, 20 stallvärdAR, 6 STALLELEVER och 3 instruktörselevER!

Ledstjärnorna

Det finns massor med information att läsa om Ledstjärnorna:

INFO-HÄFTE om ledstjärnorna

LISTA över alla Ledstjärnor ht 2018

VECKOSCHEMA  för stallvärdar och stallelever

HÄSTSKÖTARLISTA där man kan läsa vem som är hästskötare på vilken häst de olika dagarna

AKTIVITETER HT 2018 för ledstjärnorna

HÄSTSKÖTARMÖTE för dig som är eller vill bli hästskötare

FRISERINGSKURS för stallvärdarna

KLIPPKURS för stalleleverna och instruktörseleverna

HÄSTSKÖTARKURS för hästskötarna

FÖRELÄSNING/WORKSHOP för stallvärdarna, stalleleverna och instruktörseleverna

ÄVENTYRSRESA för stallvärdarna, stalleleverna och instruktörseleverna

Information som inte stämmer? Vi vill vara uppdaterade så tveka inte att kontakta ridlärare, instruktörselever eller maila oss!

VAD ÄR LEDSTJÄRNORNA?

Ledstjärnorna innebär att man får en utbildning som bland annat innefattar ledarskap, värdskap, kamratskap och hästkunskap. Utbildningen sker i form av olika träffar och föreläsningar som hålls både av oss på ridskolan och externa föreläsare som är proffs inom sina områden. Att vara med i ledstjärnorna innebär också att man har olika ansvarsområden kopplat till vilket steg man befinner sig på, så man måste vara beredd på hjälpa till lite mer i stallet.

Vem kan vara med i ledstjärnorna?
Du som är mellan 8-25 år – det finns olika steg som passar alla! Det som krävs av en ledstjärna är att man vill och kan ta eget ansvar och ägna några extra timmar i stallet varje vecka. (Och givetvis att man är hästgalen!)

Vill du vara med? Se till att ha läst igenom info-häftet (se länk längre upp), prata med dina föräldrar och ta sedan kontakt med Lina!

stjarnor1stjarnor1