PRIVATLEKTION

Det finns möjlighet att rida privatlektion hos oss för någon av våra duktiga och engagerade instruktörer. Att boka privatlektion innebär att man antingen rider helt själv eller tillsammans med ett fåtal andra. I priset ingår hästhyra och givetvis tillgång till ridlärare.

Att rida privatlektion är ett utmärkt sätt för att ge ritutvecklingen en skjuts framåt!

Privatlektionerna hålls på eftermiddagar måndag – fredag, innan ordinarie ridlektioner börjar. Tiden varierar något men ligger ca kl. 15-16. Man får gärna lämna önskemål om vad man vill göra på sin privatlektion, annars väljer ridläraren något som är lämpligt utifrån den nivå man rider på. Hoppning erbjuds endast de gånger som hoppning hålls på dagens resterande lektioner (se Terminsplanering). Eventuellt kan hoppning bokas även vid bomövning på dagens lektioner, men då under förutsättning att eleven har med sig hinderpersonal som kan hjälpa till med ombyggnad av hindermateriel.

Det finns normalt sett tre platser på en privatlektionstid, vid bokning kan man ange om man vill rida helt själv eller om det är OK att ridlärarna, om det blir aktuellt, bokar in en eller två ryttare på likvärdig nivå. Priset för privatlektionen baseras på lektionstid och antalet ryttare.

Bokning av privatlektion sker genom kontakt med ridskolan (0340-14492 / info@varbergsridskola.com). Privatlektionen kan avbokas fram till och med kl. 11 vardagen före planerad lektion. Om lektionen avbokas efter detta så debiteras halva lektionskostnaden. Om eleven uteblir från lektionen utan att ha avbokat så debiteras hela lektionskostnaden, priser finns angivet i prislistan här på hemsidan.

Anmälan för privatlektioner är öppen terminsvis, nya tider släpps för kommande termin släpps i slutet av innevarande termin.

För dig som vill träna med egen häst, se fliken Privatträningar istället!