Prova På-ridning

topbild dropin
Första tillfället på Prova På VT 2018 är lördag 13 januari, ridningen börjar nu kl. 15.15, samling och anmälan kl. 14.45. Vårens sista Prova På är den 9 juni.

Här på Varbergs Ridskola har vi Prova På-ridning varje lördag kl. 15.15 för dig som inte vill eller kan binda dig eller för dig som helt enkelt vill prova på hur det är att rida hos oss!

Prova På på lördagar passar bäst för dig som inte är så rutinerad eller som mest vill testa hur det känns att rida. Många som kommer på vår Prova På-ridning har aldrig testat att rida förut. Både barn och vuxna är välkomna. Vi kan ta emot elever från ca 3-4 år men då behövs extra hjälp från er föräldrar att gå intill och hålla i barnen. (Om du är vuxen och kan rida sedan innan så rekommenderar vi vår Happy Hour-ridning på fredagar, se fliken!)

När: Lördagar kl.15.15, samling 14.45 (Obs! Håll koll på hemsidan, vid tex tävling på anläggningen kan drop-in vara inställt).

Var: Samling utanför kontoret (direkt när du kommer in i stallet.)

Hur: Ni blir omhändertagna av en av tjejerna som jobbar i stallet som hjälper er att anmäla, betala samt delar ut hästar. Ett gäng stallvärdar finns till hands för att hjälpa er göra iordning hästarna. När alla är klara går ni i samlad trupp ut till ridhuset där en ridlärare tar hand om er. Ridning 30 min inklusive upp- och avsittning.
Nivån på lektionen beror på deltagarna och kan variera från gång till gång. Vid många deltagare kan det bli två grupper, den andra börjar då kl. 15.45.

Pris: 150 kr, kontant betalning på plats eller betalning via swish.

Bra att tänka på: Du som ska rida behöver sko med klack och bekvämma byxor samt tröja eller jacka utan luva. Hjälm och väst finns att låna. Vi försöker bistå med ledare till dom som behöver men kan inte garantera att det finns till alla, försök ha med er egen ledare i den mån det går.

Vi har möjlighet att ta emot max 30 ridande varje lördag, fördelat på 2 grupper á 30 min.

Inställda lördagar VT 18:

v. 13, 31 mars
v.16, 21 april

Välkomna att ringa eller maila vid frågor!