Happy Hour

Du bokar de gånger du vill och kan delta!

Happy hour har många olika målgrupper, exempelvis:

*Elever som rider på ridskolan i en vanlig lektionsgrupp och är sugna på att rida mer för att bara ha kul och/eller för att utveckla sin ridning.
*Elever som står i kö till en plats på ridskolan och vill rida undertiden.
*Elever som vill rida någon gång ibland, men inte vill eller kan binda sig till en grupp.

Ett roligt fredagsnöje helt enkelt!

Nivå:
För vuxna elever som kan rida hästen i alla tre gångarterna.
Tid:
Utvalda fredagar kl. 16.30–17.30 (man behöver vara på plats 20-30 minuter innan ridpasset för att göra iordning hästen).
Pris:
285:-/gång
Tema/Ridlärare:
Olika teman och olika ridlärare kan förekomma. Detta beskrivs då under respektive kurs i bokningen.

Om du inte varit med tidigare ange gärna längd och vikt i samband med anmälan så blir det lättare för oss att para ihop ryttare med lämplig häst. Maxvikt på deltagande ryttare är 95 kilo.

Boka
via kundinloggningen på hemsidan (finns på förstasidan).
Anmälan till Happy Hour öppnar 3 veckor innan respektive tillfälle. Nya kunder ringer eller mailar för att få en inloggning.

Bokning ska ske senast torsdag klockan 12.00 (dagen innan). Bokningen är bindande. Vid färre än 5 ryttare ställs lektionen in. Mailmeddelande går i så fall ut till samtliga anmälda senast kvällen innan, så se till att anmäla din mailadress på dina sidor i inloggningen.

Preliminär plan höstterminen 2018 (förändringar kan förekomma under terminen)

v. 33 Dressyr – Ryttarens sits och balans

v. 34 Dressyr - Lösgörande arbete