Navigera

 • puffstart

  Välkommen

  Vi erbjuder professionell ridutbildning på välutbildade hästar och ponnyer med utbildade och entusiastiska ridlärare. Vi sätter DIN upplevelse, DIN säkerhet och DIN utveckling i centrum.

  Läs mer
   
 • kundlogin

  Kundlogin

  Klicka på länken nedan för att komma till vår kundlogin!

  Kundlogin
   

Nyheter / Event

 • Terminsstart 7 januari!


  Ridskolan startar igen torsdag 7 januari.

  Om du av någon anledning är osäker på din ridtid inför vårterminen så tveka inte att kontakta oss, under kursveckorna, som pågår nu, nås vi säkrast via mail; info@varbergsridskola.com

  Det finns några ströplatser kvar på olika nivåer, hör av dig om du är intresserad av att börja rida hos oss!

  Vi hälsar både "gamla" och nya elever välkomna till vårterminen 2016! :)

   
 • Platser kvar för nybörjare barn


  Då det är stort intresse för nybörjargrupper för barn startar vi en extra grupp till vårterminen. Vi har lediga platser kvar så tveka inte att höra av er! Ridlekis (för barn 4-6 år) på tisdagar kl 16.45 och 17.15. Nybörjare 1 (för barn från 7 år) på måndagar kl 17.25, fredagar 15.30 och lördagar 9.40. Mer info om priser och upplägg på lektioner hittar du under "Rida hos oss". Kontakta oss på tfn 0340-14492 eller mail info@varbergsridskola.com.  
 • Julklappstips...


  ...vi har en ny klädkollektion som alldeles snart är färdig för försäljning. Pikétshirts, tröjor och jackor - givetvis med Varbergs Ridskola-logga!

  ...årets julkurser släpps alldeles snart! Det finns kurser för både junior och senior med olika inriktningar. Den perfekta julklappen till alla hästgalningar, ge bort en kurs antingen till någon du känner eller unna dig en själv!  
 • Terminsstart!

  Höstterminen börjar fredag 7 augusti, vi hälsar alla nya och gamla elever välkomna!

  Observera att vi inte håller någon Drop In-ridning lördag 8 augusti. Första tillfället på Drop In är lördag 15 augusti.

   
 • Vill du börja rida?

  Vi har möjlighet att ta emot elever från 4 år och uppåt. Det finns alterntiv för såväl barn som för ungdomar och vuxna! Skicka ett mail till info@varbergsridskola.com, bifoga kontaktuppgifter, ålder, samt vad du har för riderfarenhet sedan innan. Vi svarar på mailet under v. 29 när vi är tillbaka från semestern!
Ridskoleservice i Varberg AB Kvarnagårdens Ridcenter 432 32 Varberg