Navigera

 • puffstart

  Välkommen

  Vi erbjuder professionell ridutbildning på välutbildade hästar och ponnyer med utbildade och entusiastiska ridlärare. Vi sätter DIN upplevelse, DIN säkerhet och DIN utveckling i centrum.

  Läs mer
   
 • kundlogin

  Kundlogin

  Klicka på länken nedan för att komma till vår kundlogin!

  Kundlogin
   

Nyheter / Event

 • Sommar & terminsstart HT 2016

   

  Start för höstterminen är måndag 8 augusti.

  19/7 - 6/8 pågår våra sommarkurser, se mer info unde "Kurser".

  LEDIGA PLATSER finns på kursen Sommarmys 21-22/7, nivå från J3/U3/S2, maila kontoret om du vill delta!

  Under kursveckorna har vi ingen telefontid, vi svarar när vi har möjlighet. Vi lyssnar av telefonsvararen samt svarar på mail regelbundet under denna period. Från och med terminsstart har vi telefontid som vanligt!

  Vi hoppas att ni har en härlig sommar och önskar alla elever välkomna till såväl kurser som höstterminens ridlektioner!

   
 • Vårterminen slutar 18 juni!


  Sista dagen för ridning under vårterminen är lördag 18 juni.
  Efter avslutade lektioner den dagen sker det årliga betessläppet som man gärna får komma och titta på! Mer info om betessläppet finns under fliken "Kurser".

  Höstterminen startar måndag 8 augusti. Vi håller just nu på att arbeta med gruppsammansättningen inför höstterminen. Ridlärarna kommer att meddela i sina grupper hur planen är för hösten. Ni som står i kölistan och kan erbjudas en plats till hösten kommer att kontaktas innan midsommar.

   

   
 • Ridskolehoppningen byter datum!

   

  OBS!! Ändrat datum för Ridskolehoppning! Vår sista ridskolehoppning, som förhoppningsvis ska kunna vara ute på gräsbanan, är framflyttad till den 5 juni! Proposition kommer den 9/5 och anmälan öppnar den 12/5. Vi hoppas på fint väder och en härlig tävling utomhus!!

   
 • Ridskoleboost för ridlärare

   

  Tisdag 12/4 håller vi tillsammans med Agria en ridskoleboost med Jens Fredricson. Information för deltagande ridlärare finner ni HÄR.

  Dagen avslutas med CLINIC som är öppen för allmänheten, mer info under "Kurser" (föränmälan krävs, clinicen är fullbokad!)

   

   
 • Ridlekis - LEDIGA PLATSER

  Vi har några lediga platser på vårt populära Ridlekis!


  Tiden är tisdagar kl. 17.15-17.45. Totalt 11 gånger med start tisdag 29/3. Man kan testa på hur de känns de två första gångerna, och vill man fortsätta därefter så köper man ett "paket" med alla 11 gånger (á 135 kr) för totalt 1485:- (det tillkommer också medlemsavgift i Varbergs Ridklubb, 200kr/helår för juniorer, då ingår bla olycksfallsförsäkring!)

  Detta är Ridlekis:
  Ridlekis riktar sig i huvudsak till barn i åldern 4-6 år. Det är ett roligt & lekfullt sätt att börja komma i kontakt med hästar och ridning. Vi fokuserar på olika gymnastik- och balansövningar i sadeln, man lär sig starta, stanna, styra hästen i olika övningar. Ridning i skritt & trav. Föräldrar är med och leder hästen i den mån det är möjligt. 30 min ridning, barnen orkar oftast inte koncentrera sig längre i denna ålder.

  Frågor och/eller anmälan sker till ridskolans kontor via mail eller telefon.

Ridskoleservice i Varberg AB Kvarnagårdens Ridcenter 432 32 Varberg