Navigera

 • puffstart

  Välkommen

  Vi erbjuder professionell ridutbildning på välutbildade hästar och ponnyer med utbildade och entusiastiska ridlärare. Vi sätter DIN upplevelse, DIN säkerhet och DIN utveckling i centrum.

  Läs mer
   
 • kundlogin

  Kundlogin

  Klicka på länken nedan för att komma till vår kundlogin!

  Kundlogin
   

Nyheter / Event

 • Terminsstart!

  Höstterminen börjar fredag 7 augusti, vi hälsar alla nya och gamla elever välkomna!

  Observera att vi inte håller någon Drop In-ridning lördag 8 augusti. Första tillfället på Drop In är lördag 15 augusti.

   
 • Vill du börja rida?

  Vi har möjlighet att ta emot elever från 4 år och uppåt. Det finns alterntiv för såväl barn som för ungdomar och vuxna! Skicka ett mail till info@varbergsridskola.com, bifoga kontaktuppgifter, ålder, samt vad du har för riderfarenhet sedan innan. Vi svarar på mailet under v. 29 när vi är tillbaka från semestern!  
 • Sommar & HT 2015:


  Höstterminen börjar fredag 7 augusti.
  Du har automatiskt kvar din plats och ridtid om din ridlärare inte har meddelat något annat. Höstterminens fakturor skickas ut under sista halvan av juli, betalningsdatum är i slutet av augusti (om du vill registrera dig för delbetalning så hör av dig i förväg!).

  Personalen på ridskolan har semester v. 26-28 och under denna period läser vi enbart mailen sporadiskt. Vi lyssnar av telefonsvararen och svarar på inkomna mail när vi är tillbaka från semestern under v.29.

  TREVLIG SOMMAR önskar personal & hästar på Varbergs Ridskola!


   
 • Betessläppet 2015

  Den 13 juni släpepr vi hästarna på välförtjänt sommarbete! Alla som vill är välkomna att komma och titta, samling i stallet kl. 15.30. Man kan också anmäla sig för att hjälpa till att leda någon häst till betet. Mer info finns under fliken "Kurser".  
 • Temakurser för juniorer

  Under våren kommer ridskolan erbjuda temakurser för juniorer till rabatterat pris. Mer information kring detta hittar du under fliken kurser.
Ridskoleservice i Varberg AB Kvarnagårdens Ridcenter 432 32 Varberg