Navigera

 • puffstart

  Välkommen

  Vi erbjuder professionell ridutbildning på välutbildade hästar och ponnyer med utbildade och entusiastiska ridlärare. Vi sätter DIN upplevelse, DIN säkerhet och DIN utveckling i centrum.

  Läs mer
   
 • kundlogin

  Kundlogin

  Klicka på länken nedan för att komma till vår kundlogin!

  Kundlogin
   

Nyheter / Event

 • Julklappstips...


  ...vi har en ny klädkollektion som alldeles snart är färdig för försäljning. Pikétshirts, tröjor och jackor - givetvis med Varbergs Ridskola-logga!

  ...årets julkurser släpps alldeles snart! Det finns kurser för både junior och senior med olika inriktningar. Den perfekta julklappen till alla hästgalningar, ge bort en kurs antingen till någon du känner eller unna dig en själv!  
 • Terminsstart!

  Höstterminen börjar fredag 7 augusti, vi hälsar alla nya och gamla elever välkomna!

  Observera att vi inte håller någon Drop In-ridning lördag 8 augusti. Första tillfället på Drop In är lördag 15 augusti.

   
 • Vill du börja rida?

  Vi har möjlighet att ta emot elever från 4 år och uppåt. Det finns alterntiv för såväl barn som för ungdomar och vuxna! Skicka ett mail till info@varbergsridskola.com, bifoga kontaktuppgifter, ålder, samt vad du har för riderfarenhet sedan innan. Vi svarar på mailet under v. 29 när vi är tillbaka från semestern!  
 • Sommar & HT 2015:


  Höstterminen börjar fredag 7 augusti.
  Du har automatiskt kvar din plats och ridtid om din ridlärare inte har meddelat något annat. Höstterminens fakturor skickas ut under sista halvan av juli, betalningsdatum är i slutet av augusti (om du vill registrera dig för delbetalning så hör av dig i förväg!).

  Personalen på ridskolan har semester v. 26-28 och under denna period läser vi enbart mailen sporadiskt. Vi lyssnar av telefonsvararen och svarar på inkomna mail när vi är tillbaka från semestern under v.29.

  TREVLIG SOMMAR önskar personal & hästar på Varbergs Ridskola!


   
 • Betessläppet 2015

  Den 13 juni släpepr vi hästarna på välförtjänt sommarbete! Alla som vill är välkomna att komma och titta, samling i stallet kl. 15.30. Man kan också anmäla sig för att hjälpa till att leda någon häst till betet. Mer info finns under fliken "Kurser".
Ridskoleservice i Varberg AB Kvarnagårdens Ridcenter 432 32 Varberg